Soccer Football - Champions League - Tottenham Hotspur vs Real Madrid - Wembley Stadium, London, Britain - November 1, 2017 Tottenham's Dele Alli scores their first goal Action Images via Reuters/John Sibley - RC16CC0CA1F0
Action Images via Reuters

TURČIN USMJERIO UTAKMICU

VIDEO: NA WEMBLEYU JE SVE MOGLO BITI SKROZ DRUGAČIJE DA JE POMOĆNI SUDAC PODIGAO ZASTAVICU? Real je oštećen jer je prvi gol Tottenhama pao iz zaleđa?

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 01.11.2017. u 23:47

 • Tottenham je u susretu 4. kola skupine H u Londonu deklasirao europskog prvaka Real Madrid 3:1, no nakon susreta mnogi se pitaju da je susret mogao otići u potpuno drugom smjeru da je pomoćni sudac Bahttin Duran podigao zastavicu i označio zaleđe kod gola za 1:0 Spursa.

  Trippier je pobjegao Marcelu i ponovno ubacio paralelnu loptu pred gol, a ovaj put je Alli bio spreman i pospremio loptu u mrežu za ludnicu na Wembleyju! Valja napomenuti kako se na snimci čini da je Trippier bio u zaleđu!

  Winks je odlično dao dugu loptu na lijevu stranu za Trippiera koji je pobjegao Marcelu i ubacio paralelnu loptu pred gol gdje je Alli bio spreman i pospremio loptu u mrežu.

  Pogledajte sn imku i procijenite je li Tripier bio u zaleđu i je li 42-godišnji Turčin morao podići zastavicu.