Foto: Damir Krajac / CROPIX
ŽELIO IZBJEĆI SKANDINAVCE

VIDEO: NAKON ŠTO JE SAZNAO IMENA POTENCIJALNIH PROTIVNIKA BJELICA UVJEREN U PROLAZ 'Sve su to uglavnom momčadi iste kvalitete! Nema tu neke razlike'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. lipanj 2019. 15:05

Hrvatski prvak Dinamo u drugom pretkolu Lige prvaka čeka boljega iz dvoboja moldavskog prvaka Šerifa iz Tiraspola i gruzijskog Saburtaloa, odlučio je ždrijeb u sjedištu UEFE u Nyonu, a trener Dinama odmah je nakon plesa kuglica u Nyonu kratko prokomentirao potencijalne protivnike.

- Nadam se da ćemo i u novoj sezoni barem izjednačiti uspjehe iz prošle godine. Cilj svih nas je što više putovanja i europskih utakmica - kazao je u uvodu Bjelica, pa nastavio:

- Već kada smo saznali imena ovih 10 mogućih klubova rekao sam da su to momčadi uglavnom iste kvalitete, nema tu neke prevelike razlike. Ukoliko to bude Šerif to je protivnik koji nas jako dobro poznaje, s trenerom Zekićem. Ali, ne poznajem toliko momčad Šerifa kao i onu iz Tbilisija. Nismo ranije radili nikakve analize još, ali to je ispred nas. Vidjet ćemo u kakvoj su fazi natjecanja i u kakvoj su formi.

VIDEO: Tomo Ničota

Bjelica je istaknuo kako je dobro da Modri nisu dobili neku skandinavsku momčad gdje su prvenstva već u tijeku.

- To su momčadi koje su u puno boljoj i već standardiziranoj formi. Vjerujem da su Šerif i Saburtalo u nekom procesu priprema kao i mi, ali vjerujem da ćemo biti uspješniji od bilo koje od dvije momčadi.

Linker
20. travanj 2024 10:26