Screenshot
KAD NE IDE, NE IDE...

VIDEO: NAZVALI SU GA NAJBOLJIM VIDEOM KOJI ĆETE VIDJETI DANAS Nažalost, u jednoj od glavnih uloga je Modrić! Pogledajte gol mjeseca iz savršenog kuta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. ožujak 2019. 18:37

Katastrofalan 4:1 poraz doživio je Real Madrid od Ajaxa u drugoj utakmici osmine finala Lige prvaka u Madridu, igrači Reala su već danima na udaru, a jedini koji je izbjegao bijes javnosti bio je najbolji igrač svijeta Luka Modrić.

U analizi poslije susreta ugledna Marca je sastavila listu krivaca za jednu od najvećih blamaža u novijoj Realovoj povijesti. Popis je dugačak, naravno, a na njemu je u negativnom kontekstu ipak nedostajalo jedno ime, ono Luke Modrića.

Ipak, čak ni sveprisutni Luka nije mogao animirati rezignirane suigrače pa je i njegov nastup ostao u sjeni poražavajućeg rezultata.

Jedan je gledatelj na madridskom stadionu snimio četvrti pogodak Ajaxa koji je, osim spektakularnog poteza Lassea Schönea, 'uhvatio' i Modrićevu reakciju pri izvođenju tog slobodnjaka.

Luka je pomalo nevoljko podigao nogu u živome zidu te pogledom ispratio putanju udarca za pogodak koji će zasigurno kandidirati za jedan od najboljih golova sezone. Pogledajte majstorski potez iz savršenog kuta.

Linker
18. travanj 2024 05:49