Boris Kovačev/Cropix
DOBITNA TAKTIKA

VIDEO: 'NE MOŽEŠ IH NAPASTI TAKO DA POLA SATA NE MOGU NIŠTA...' Bivši trener Dinama ima ideju kako slomiti Manchester City na Maksimiru

Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 11. prosinac 2019. 15:30

Kako napasti Manchester City? To je pitanje koje sigurno muči Dinamovog trenera Nenada Bjelicu i sve navijače Modrih uoči velike utakmice protiv 'Građana' u srijedu u Maksimiru.

Dinamo u posljednjem kolu natjecanja u skupini Lige prvaka treba pobjeda kako bi zadržao nade za osvajanjem drugog mjesta i plasmanom u osminu finala elitnog europskog klupskog natjecanja. No, protivnik je možda i najteži mogući – iako je momčad Pepa Guardiole u rezultatskoj krizi u engleskom prvenstvu, i dalje se radi o jednoj od najboljih momčadi na svijetu kojeg je jako teško napasti.

No, za sve probleme postoji rješenje, a naš proslavljeni trener Ilija Lončarević ističe kako je za Dinamo jedna stvar najvažnija uoči te utakmice:

„Za ovu utakmicu je definitivno najvažnije njihovo samopouzdanje, vjera u sebe i napadačko opredijeljenje. Ne može Dinamo ući u utakmicu sa Cityjem da se brani, ali mora imati organiziranu obranu da ne bude ranjiv kakav je bio protiv Atalante”, rekao je Lončarević u podcastu Sportskih novosti 'Dinamo u Ligi prvaka'.

Lončarević je objasnio i kako napasti 'Građane':

Pogledajte cijeli podcast u kojem gostuju Luka Ivanušec i Ilija Lončarević:

Linker
16. travanj 2024 08:07