Jason Cairnduff / Action Images via Reuters
BIVŠI I SADAŠNJI

VIDEO: NEKE STVARI SE NE MOGU KUPITI NOVCEM Reakcija Diega Coste kod gola Chelseaja u sučevoj nadoknadi za pobjedu kod Atletica je neprocjenjiva

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. rujan 2017. 11:34

Atletico Madrid je golom Griezmanna iz penala u 40. minuti, na poluvremenu utakmice 2. kola Lige prvaka imao 1:0 protiv Chelseaja, no nakon što je prvak Engleske izjednačio u 60. preko Morate, potpuni šok zavladao je Wandom Metropolitano u trećoj minuti sučeve nadoknade. Batshuayi, koji je ušao 10 minuta ranije umjesto Morate, zabio je za pobjedu.

Turski sudac Cakir je nedugo nakon toga odsvirao kraj, a igrači Chelseaja počeli su slaviti, skupa s trenerom Antonijom Conteom koji je u svom stilu 'ludio'.

Bila je to posebna utakmica za Diega Costu koji se nakon tri godine u dresu Chelseaja vratio u 'svoj' Atletico Madrid. Nije se rastao u najboljim odnosima, pogotovo s Conteom i jako je priželjkivao pobjedu 'rojiblancosa'.

Gledao je Costa utakmicu s tribina, a kamere su snimile njegovu reakciju kod gola Batshuayija. Većina se oko njega već razočarana počela kupiti kućama, a on je još nekoliko trenutaka ostao sjediti u nevjerici. Reakcija je očekivano odmah postala hit na društvenim mrežama.

Linker
19. travanj 2024 14:29