Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

TOMO NIČOTA IZ TRONDHEIMA

VIDEO: NENAD BJELICA NA POSLJEDNJOJ PRESICI INTERVENIRAO NA 'ŠKAKLJIVO' PITANJE I ODGOVORIO UMJESTO MORE 'Ne, ne pričamo o Ligi prvaka!'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 26.08.2019. u 19:00

 • Dinamo je u Trondheimu održao zadnju konferenciju za novinare uoči sutrašnjeg uzvratnog okršaja playoffa Lige prvaka protiv Rosenborga (21.00).

  Nenad Bjelica i Nikola Moro bili su pred novinarima u Trondeheimu, na službenoj press konferenciji prije zadnjeg treninga.

  - Važno je što nismo primili gol u prvoj utakmici gol, ali protiv Ferencvarosa smo ga primili pa smo u uzvratu bili bolji. Vjerujem da ćemo na terenu pokazati da smo bolja momčad - rekao je Bjelica dok je Nikola Moro negirao bilokakav umor.

  - Utakmica u Maksimiru nije bila fizički naporna, jer nas je nosilo 25 tisuća ljudi i tad nemate pravo na umor. Sad ćemo igrati za sve njih, za naše obitelji, za sve koji su tada bili na stadionu. Imali smo i pauzu u prvenstvu, nemamo pravo ni razloga pričati o umoru.

  Onda je Mori stiglo pitanje kako diše svlačionica kad je Liga prvaka u pitanju, razgovaraju li igrači već o Ligi prvaka, govore li koga bi željeli u skupini?

  VIDEO: Tomo Ničota

    

  No, prije nego što je Moro izustio, odgovarati je počeo Bjelica.

  - Ne (ne priča se o tome, nap.a.). Ono što mi radimo s našim igračima jest da imaju fokus na teren. Bio sam ja već u Ligi prvaka, bio je i Nikola, nije to nama ništa novo. To je naša želja, to bi bio bonus, ali time se ne opterećujemo.

  Iz drugih medija