Screenshot: DailyMotion
NA UDARU KRITIKA

VIDEO: NESHVATLJIVI POTEZ ZVIJEZDE VRIJEDNE 105 MILIJUNA EURA OBIŠAO JE SVIJET I RAZOTKRIO SVU BIJEDU MOURINHOVOG MAN. UNITEDA Je li ovo revolt ili..?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. ožujak 2018. 12:50

Dan nakon 2:1 poraza od Seville na Old Traffordu u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka i ispadanja iz natjecanja momčad Manchester Uniteda na žestokom je udaru kritika.

Ne štede ju mediji ni struka, a najviše se kritiziraju menadžer Jose Mourinho, te zvijezde Paul Pogba i Alexis Sanchez.

Protiv Seville je Mourinho uveo Pogbu kao džokera s klupe u 60. minuti. Ali, za razliku od suparničkog igrača Ben Yeddera koji je susret prelomio dvama golovima u razmaku od pet minuta Pogba je bio potpuno anemičan.

Dojam je da je njegovim ulaskom igra Manchester Uniteda dodatno usporena, a navijači se s pravom pitaju zašto je klub za njega platio vrtoglavih 105 milijuna eura Juventusu prije dvije godine.

SAŽETKE POTEZA PAULA POGBE U UTAKMICI PROTIV SEVILLE POGLEDAJTE OVDJE

U sudačkoj nadoknadi jedna Pogbina akcija možda i najbolje oslikava svu bezidejnost Mourinhovog Manchester Uniteda. Naime, tada je Francuz primio jednu loptu na svojoj polovici i doslovno nije znao što bi s njom. Dok je lopta bila u njegovom posjedu igrači Manchester Uniteda djelovali su potpuno nezainteresirano, a onda je uslijedilo dodavanje u prazno. Je li ovaj potez bio revolt ili samo pogreška, procijenite sami. Ali, u svakom slučaju njegove igre su ispod razine.

Linker
20. travanj 2024 12:47