REUTERS/Andrew Yates
SCENE KOJE OBILAZE SVIJET

VIDEO: NESPORTSKI POTEZI OBILJEŽILI BOGATU VEČER U LIGI PRVAKA S 'Otoka' stiže neviđena simulacija, a iz Italije bezobrazna provokacija Josea Mourinha

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. studeni 2018. 00:36

Juventus je u Torinu u 4. kolu grupne faze Lige prvaka dočekao Manchester United. Talijani do ove faze nisu primili nijedan pogodak u Europi, a kako je utakmica odmicala, činilo se da i neće.

Igrači Juventusa su napadali i prijetili sa svih pozicija i gotovo da nema igrača koji nije zaprijetio Mourinhovoj momčadi. De Gea je spašavao Crvene vragove, branio je nemoguće, no u 65. minuti nije mogao ništa kada je C. Ronaldo na Bonuccijevo dodavanje zakucao loptu u mrežu.

Juve je i dalje nastavljao prijetiti, Mourinho nije mijenjao način igre te je u tim trenucima situacija izgledala vrlo obećavajuće za Allegrijevu momčad.

Međutim, sreća se okrenula na samome završetku utakmice. Prvo je džoker s klupe Juan Mata fantastično pogodio iz slobodnjaka za izjednačenje, a zatim je u 90. minuti Bonucci nes(p)retno ugurao loptu u vlastitu mrežu za pobjedu Manchestera 2:1.

Jose Mourinho je nakon posljednjeg sučeva zvižduka likovao i reagirao prilično provokativno te izazvao negativne reakcije cijeloga stadiona. Prvi je pritrčao Bonucci i ušao u verbalni sukob sa slavnim Portugalcem, da bi ga na kraju zaštitari ispratili s travnjaka.

Nakon utakmice Mourinho je izjavio:

"Vrijeđali su me 90 minuta. Ja sam samo došao raditi svoj posao, ništa više. Možda nisam trebao tako reagirati, no vrijeđali su mi obitelj pa nisam mogao ostati smiren.", zaključio je ekscentrični Portugalac.

Neviđeno simuliranje prekršaja u Cityjevu slavlju

U 4. kolu Lige prvaka Manchester City je razmontirao Šahtar s visokih 6:0. U 24. minuti dogodio se sporan trenutak o kojemu će se još dugo pričati.

Engleski veznjak Raheem Sterling sjurio se prema golu Ukrajinaca i u naletu se doslovno spotaknuo i pao, a da ga nitko nije dotaknuo. Ostat će neshvatljivo kako je mađarski sudac Kassai ovdje vidio prekršaj za najstrožu kaznu koju je realizirao Gabriel Jesus.

Pogledajte spornu situaciju i procijenite sami može li ovdje biti govora o najstrožoj kazni.

Linker
26. travanj 2024 05:05