Screenshot
NIJE IM JASNO ŠTO SU NAPRAVILI

VIDEO: 'NIKAD U ŽIVOTU NISAM VIDIO NEŠTO OVAKVO!' Junak četvrtfinala u transu, ali reakcija prve zvijezde je najjača: Harry Kane vrištao u svome domu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. travanj 2019. 01:27

Nogometaši Liverpoola i Tottenhama polufinalisti su Lige prvaka nakon uzvratnih utakmica četvrtinala u srijedu. Liverpool je u gostima kod Porta pobijedio s 4:1 i s ukupnih 6-1 prošao dalje, dok je u Manchesteru City u ludoj utakmici slavio protiv Totenhama s 4:3, ali im to nije bilo dovoljno jer su Spursi iz prve utakmice u Londonu imali 1:0.

U utakmici punoj preokreta u Manchesteru strijelci su za City bili Raheem Sterling (4, 21), Bernardo Silva (11) i Sergio Aguero (59), a za Tottenham su zabili apsolutni junak Son Heung Min (7, 10) i Fernando Llorente (73).

Son Heung-min je tako u dva susreta zabio tri gola i najzaslužniji je za prolaz Tottenhama u polufinale.

"Nikada u životu nisam vidio nešto ovakvo. Meni je sve ovo ludo, ali istovremeno sam i jako ponosan na svoje suigrače. Ovo je bila čista ludnica! Ponekad me taj VAR naljuti, ali danas mogu samo reći - hvala VAR-u! Borili smo se kao lavovi 90 minuta, pokazali smo nevjerojatan karakter i snagu"; rekao je u jednom dahu 26-godišnji krilni napadač.

U transu je nakon utakmice bila još jedna zvijezda Tottenhama - Harry Kane, koji zbog ozljede u prvom susreti nije mogao nastupiti na Etihadu. Njegova reakcija govori sve.

U posebnom raspoloženju bio je i trener Tottenhama Mauricio Pochettino.

"Ovo je nevjerojatno - način na koji je sve završilo! Tako sretan, tako ponosan. Moji igrači su heroji i tako sam sretan zbog njih, i zbog navijača. U jednom trenutku mi je tisuću stvari prošlo kroz glavu, razočaranje je bilo ogormno kad su htjeli poništiti gol za 4:3, a onda je odluka promijenjena. Zato volim nogomet. Danas smo pokazali veliki karakter i veliku osobnost u jednoj nevjerojatnoj utakmici", bila je prva reakcija Pochettina nakon susreta.

Linker
20. travanj 2024 13:27