SN/Tomo Ničota
PUNO GLAVOBOLJA UOČI ŠAHTARA

VIDEO: ODNIJELI SU GA NA RUKAMA! NEMA KRAJA PEHOVIMA DINAMA Ozlijedio se prvi golman Hrvatske, a u velikoj pobjedi teško je stradala velika nada!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 18. listopad 2019. 22:23

Dinamova liječnička služba i Bjeličin stručni stožer čine sve da bi doveli u red Arijana Ademija i Brunu Petkovića da bi bili spremni za utakmicu Lige prvaka u Harkivu, a po današnjim informacijama obojici ozlijeđeni gležanj ide nabolje, Petkovićeva situacija optimističnija je od Ademijeve, njegov je nastup u Ukrajini pod puno manjim upitnikom nego kapetanov.

Međutim, nije tu kraj nevoljama za Dinamo.

U četvrtak je na treningu gležanj iskrenuo i Dominik Livaković. On ionako nije branio u velikoj pobjedi protiv Gorice (4:2) u petak navečer, no, da nije ozlijeđen možda bi i bio na klupi. Je li upitan za Harkiv?

VIDEO: Tomo Ničota

Ne bi trebao biti, reprezentavna 'jedinica' će gotovo sigurno braniti protiv Šahtara, ako se nešto dodatno ne zakomplicira, ali da Bjelica ima puno glavobolje uoči tog susreta, to nije upitno.

Utakmicu Gorice i Dinama u 12. kolu Prve HNL neće po dobrome pamtiti ni mladi hrvatski reprezentativac Sandro Kulenović.

On je u igru ušao u 66. minuti umjesto Oršića, a zamijenjen je već tri minute kasnije. Čini se da mu je nastradala desna noga pri doskoku nakon jednog duela i kolima Hitne pomoći odvezen u bolnicu. Po prvim informacijama, Kulenoviću je pukla metatarzalna kost, što znači da talentiranog 19-godišnjeg napadača čeka dva do tri mjeseca pauze. U svakom slučaju, ova je polusezona za njega završila

Pogledajte u videu kako je izgledao njegov odlazak sa stadiona.

Dinamo je za derbi s Osijekom sljedeće nedjelje izgubio i Dinu Perića, koji je protiv Gorice isključen zbog dva žuta kartona.

Linker
24. travanj 2024 06:43