Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
TAJNA USPJEHA

VIDEO: 'ON TO GLEDA, PA KOD KUĆE PROLAZI S TATOM...' Jedan od ključnih asistenata Bjelice otkriva kako se najskuplji igrač sprema za utakmice

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. studeni 2019. 22:10

Dinamov 'nevidljivi čovjek' omiljen je među igračima. Jasmin Osmanović, analitičar u stručnom stožeru Nenada Bjelice, naziva se i 'dobrim duhom' svlačionice jer je on uvijek spreman za 'povući' pjesmu ili slično.

No, pjevačke sposobnosti Oremovića nisu ono što ga čini neizbježnim dijelom pripreme za svaku utakmicu. To su njegove analitičke sposobnosti i pripreme video-analize kako protivničkih igrača i momčadi, tako i Dinamovih igara. Njegove usluge koriste svi igrači koji Osmanovićevu ulogu često ističu, a jedan od onih koji nikada ne propušta pogledati video-analizu je Dani Olmo.

'On voli uvijek pogledati svoju utakmicu, on to doma s ocem prolazi, gledaju gdje može biti bolje, gdje je bilo dobro, gdje nije i zašto nije, a voli pogledati i suparnika. Voli stvoriti neku malo širu sliku, da mu ne bude ništa strano kad dođe na teren, kad radimo prvi trening kao pripremu za samu utakmicu", prepričao je Oremović Olmov odnos prema njegovim video analizama.

Cijeli podcast pogledajte ovdje:

Linker
18. travanj 2024 15:52