screenshot

STRAŠAN NOGOMET

VIDEO: OVO JE ČAROBNIH 18 SEKUNDI KOJE SU ODUŠEVILE NOGOMETNI SVIJET Akcija koja je i legende ostavila bez teksta: Pogledajte malo remek-djelo!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 17.04.2019. u 16:58

 • Nakon što su izbacili Real Madrid u osmini finala Lige prvaka, nogometaši Ajaxa kreirali su u utorak novu senzaciju i iz najelitnijeg nogometnog natjecanja na svijetu izbacili veliki Juventus.

  Iako nisu imali povoljan rezultat iz prve utakmice (1:1), De Ligt, Tadić i društvo u Torinu su srušili velikana s 2:1 i izborili polufinale. Mogla je pobjeda biti i izraženija jer, imali su Nizozemci niz sjajnih prilika za postizanje pogotka. Iako nije završila pogotkom jedna je akcija svima zapela za oko. Nizozemci su u 18 sekundi izveli sjajnih 12 dodavanja i u konačnici stigli do vrata. Zaista šteta što ovo malo remek-djelo nije okrunjeno pogotkom.

   

  Nevjerojatan je nogomet kojeg pruža ova mlada momčad Ajaxa ove sezone u Ligi prvaka, a njoj se sinoć naklonio niz nogometnih velikana poput Carlesa Puyola, Antoinea Griezmanna, ali i legenda Juvea Alessandro Del Piero koji je izjavila:

  - Ono što me je najviše impresioniralo kod igrača Ajaxa nisu njihove navike ni tehničke spospobnosti, a obje stvari su sjajne. Najviše me impresioniralo kako pokrivaju teren, razumiju vrijeme i prostor te njihova taktička zrelost. A tako su mladi.

  Iz drugih medija