screenshot
ČOVJEK EKSPLOZIJA

VIDEO: OVO JE PREVIŠE ČAK I ZA LUDOG ARGENTINCA 'Bezobrazna' scena iz Madrida zapalila internet, pogledajte zašto su pali Mandžo i društvo!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. veljača 2019. 00:27

U prvom susretu osmine finala nogometne lige prvaka Atletico Madrid je na svom stadionu pobijedio Juventus sa 2-0, dok je u drugom susretu večeri Manchester City na gostovanju pobijedio Schalke sa 3-2 nakon što je gubio sa 1-2.

Pobjedu Atleticu donijeli su Jose Maria Gimenez golom u 79. minuti, te Diego Godin u 84. minuti. Uzvrat je 12. ožujka u Torinu.

Bila je to sasvim očekivano tvrda utakmica, s mnogo žustrine i nervoze. No, Atletico je bio bolji i zasluženo je pobijedio. "Los Colchonerosi" su postigli dva gola, još jedan im je poništen nakon pregleda VAR-om, a imali su i dva zicera.

Osim vrijedne pobjede Atletica valjda izdvojiti i 'zanimljivo' slavlje glavnog stratega Madriđana Diega Simeonea koji je prilikom vodećeg pogotka Gimeneza zapalio društvene mreže.

Simeone je navijačima 'pokazao muda' i tako slikovito pokazao što je bilo presudno u rušenju Juuventusa. Scena je u manje od sat vremena postala hit na društvenim mrežama, jer ovakva ovakva proslava pogotka zaista se rijetko viđa. POGLEDAJTE VIDEO.

Linker
17. travanj 2024 11:57