Goran Mehkek/Cropix
TOP 3 CENTARFORA

VIDEO: OVO SU TRI NAJBOLJA NAPADAČA NA SVIJETU! ODABRAO BRUNO PETKOVIĆ Jedno ime moglo bi vas iznenaditi: 'On mi je posebno drag!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. listopad 2019. 15:36

Bruno Petković je definitivno hit među hrvatskim nogometašima ove sezone. Sjajnim igrama u Dinamu izborio se za mjesto prvog napadača Vatrenih, a sada ga očekuje veliko iskušenje – gostovanje s Modrima kod Šahtara u trećem kolu Lige prvaka.

Dinamo se dobrim rezultatom u ovoj utakmici može približiti osvajanju drugog ili trećeg mjesta u skupini, a dobra vijest za Nenada Bjelicu je činjenica da će Petković biti spreman nakon lakše ozljede dobivene u reprezentativnom okruženju.

Petković je gostovao u podcastu Sportskih novosti 'Dinamo u Ligi prvaka' te pričao o šansama Modrih protiv ukrajinske momčadi, a bio je zanimljiv odgovor i na pitanje o uzoru među napadačima.

„Mislim da sam prerastao te faze uzora. Kad sam bio manji Ronaldo 'Il Fenomeno' mi je bio neka smjernica, a dosta sam gledao Ibrahimovića. Naravno da poznajem, gledam i pratim trenutne napadače”, rekao je Petković.

Na kraju je napadač Dinama otkrio tko su mu trenutna top 3 napadača i tko je, po njemu, najsličniji njegovoj igri. Odgovor je pomalo iznenađujuć:

Cijeli podcast 'Dinamo u Ligi prvaka' u kojem gostuju Bruno Petković i Igor Jovičević pogledajte ovdje:

Linker
23. travanj 2024 14:23