Reuters/Paul Childs
RAKITIĆ KAPETAN

VIDEO: PERIŠIĆ I DRUŠTVO IZ INTERA ISPALI IZ LIGE PRVAKA Lucas Moura poništio fenomenalan gol Dembelea koji je apsolutni hit, te odveo Tottenham dalje

Nogometaši Tottenhama drugi su putnici u nokaut-fazu natjecanja Lige prvaka iz skupine B, uz Barcelonu. U posljednjem 6. kolu, obje su utakmice završile sa 1:1, ona između Intera i PSV-a na San Siru, te Barcelone i Tottenhama na Camp Nou.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. prosinac 2018. 22:37

Barcelona je još ranije osigurala prolaz i prvo mjesto, a za drugo mjesto borili su se Tottenham i Inter koji uoči ovog kola imaju identičnih sedam bodova. Na kraju je Inter propustio kod kuće pobijediti PSV, a Tottenham je izborio prolaz na Camp Nou golom Lucasa Moure iz 85. minute.

Barcelona je protiv PSV-a povela spektakularnim golom Ousmanea Dembelea iz 7. minute. Sjurio se Dembele od centra, u sjajnom trku zavarao nekoliko suparničkih igrača, te vratara. Konačnih 1:1 postavio je Moura na asistenciju Harryja Kanea s lijeve strane u 85. minuti.

Rakitić je krenuo s kapetanskom trakom oko ruke i igrao je do 46. minute kada ga je zamijenio Sergio Busquets.

PSV je protiv Intera poveo golom Hirvinga Lozana iz 13. minute, a izjednačio je Mauro Icardi u 73. minuti. Pokazalo se da je to bio konačan rezultat.

Ivan Perišić i Marcelo Brozović odigrali su cijelu utakmicu, dok je Šime Vrsaljko ušao u 83. minuti.

Liga prvaka, skupina B, 6. kolo:

Barcelona - Tottenham 1:1 (Dembele 7' / Lucas 85')

Inter- PSV 1:1 (Icardi 73' / Lozano 13')

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 06:24