REUTERS
NESTVARNO

VIDEO: POGLEDAJTE ČAROLIJU KOD RONALDOVA GOLA KOJA JE SVIMA PROMAKLA U LUDNICI NA SANTIAGO BERNABEUU 'Kako je ovo uopće moguće?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. veljača 2018. 23:39

Sjajna utakmica Reala i PSG-a na Santiago Bernebeuu (3:1) ponudila je sve ono što volimo u nogometu. PSG je u dugo očekivanoj nogometnoj poslastici šesnaestine finala Lige prvaka poveo golom Rabiota u 33. minuti i šokirao Madrid, a pravo olakšanje domaćim navijačima donio je Ronaldo, pogotkom s bijele u zadnjoj minuti prvog dijela.

Upravo je kod tog pogotka dogodila zanimljiva situacija koju je malotko primijetio u svoj onoj ludnici. Na internetu se pojavila usporena snimka koja pokazuje što se zapravo dogodilo kod izvođenja jedanaesterca. U trenutku kad je Portugalac dotrčao do bijele točke i lijevom nogom stupio u travnjak u zadnjem koraku, lopta je odskočila, a udarac je iz žablje perspektive izgledao gotovo kao poluvolej. Lopta je, naime, bila u zraku u trenutku udarca.

Nije bilo dvostrukog dodira, Ronaldo lijevom nogom nije ni dotaknuo loptu, nema spora da je pogodak regularan, ali izazvao je mnogo bure na društvenmim mrežama.

'Kako je ovo moguće?', 'Je li ovo regularan gol, lopta je bila u zraku', samo su neki od brojnih komentara na prvi gol Reala.

Ronaldo je na kraju do kraja uništio snove gostiju, zabivši za vodstvo u 83. minuti, a posao je dovršio Marcelo u 86. za 3:1 uoči uzvrata i veliko slavlje u Madridu.

Linker
14. travanj 2024 20:53