Screenshot
BRUTALAN POTEZ

VIDEO: POGLEDAJTE JEDAN OD NAJGORIH PREKRŠAJA OVE GODINE I FILMSKU OSVETU Niko Kovač se dvaput lovio za glavu, zbog zvijezde Bayerna, pa zbog gola

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. prosinac 2018. 09:16

Ludu utakmicu odigrali su Ajax i Bayern u Amsterdamu u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka! Vidjeli smo šest pogodaka, dva jedanaesterca i dva izravna crvena kartona, a konačan rezultat bio je 3:3.

Posebno je brutalan bio prekršaj Thomasa Müllera na Argentincu Nicolasu Tagliaficu. Igrala se 75. minuta kada su na jednu loptu natrčali Muller i branič Ajaxa. Nijemac je nevjerojatno neopreznim kung-fu udarcem pogodio Tagliafica u glavu! Rasjekao mu je dio iznad čela i liječnici su mu ozljedu morali sanirati nasred terena. Müller je odmah došao ispričati se Argentincu, a francuski mu je sudac pokazao izravni crveni karton i poslao ga u svlačionicu.

Nekoliko minuta je argentinski branič bio izvan igre, da bi se potom vratio u igru. Štoviše, u posljednjim je trenucima utakmice zabio i izjednačujući pogodak za Ajax u ovoj fantastičnoj utakmici prepunoj preokreta, uz novu žučnu reakciju Nike Kovača, koji je na klupi u završnici punoj preokreta proživljavao teške trenutke.

REUTERS/Fabian Bimmer
REUTERS

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 18:57