Screenshot
ODLUČILI CENTIMETRI

VIDEO: POGLEDAJTE KAKO SU SRBIN I VAR UNIŠTILI REAL Prekid nakon golčine trajao je pet minuta, Madrid je već odahnuo, a onda je uslijedio novi šok

Real iz Madrida doživio je kolaps i neće ove sezone obraniti naslov Lige prvaka. Inspirirani Ajaxovi mladići doživjeli su afirmaciju na najvećoj mogućoj sceni razbivši domaćine u Madridu s nevjerojatnih 4:1 u osmini finala Lige prvaka, i to zasluženo.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. ožujak 2019. 23:43

Šokantnu večer za Madrid i Španjolsku okrunio je srpski internacionalac Dušan Tadić prekrasnim pogotkom za 3:0 u 62. minuti, a upravo je ta situacija bila vjerojatno prijelomni trenutak susreta.

Tadić je fantastičnim udarcem 'skinuo paučinu' s vrata Reala, pogodio je same rašlje i Courtois nije imao nikakve šanse! No, problem je nastao kada je ustanovljeno da je u toj akciji lopta možda izašla izvan granica igrališta. Ukazao se u tim trenucima tračak nade za Real.

Njemački sudac Felix Brych tražio je pomoć VAR tehnologije i nakon dugog vijećanja s pomoćnim sucima odlučio da je pogodak ipak regularan!

Uspio je Asensio u 70. minuti smanjiti na 3:1, ali novi šok za Kraljeve dogodio se par minuta kasnije kad je Schoene zabio jedan od najljepših golova godine.

Pogledajte spornu situaciju i dva prekrasna gola Ajaxa.

Linker
27. travanj 2024 01:27