Screenshot

NAPADAČ PRIVUKAO POZORNOST

VIDEO: POGLEDAJTE MISTERIOZNI POTEZ FRANCUSKE ZVIJEZDE KOJI BI MOGAO PODIĆI PUNO PRAŠINE Radi li se ovdje o Griezmannovom bojkotu UEFA-e?

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 21.02.2019. u 10:44

 • Atletico Madrid svladao je u prvom susretu osmine finala Liga prvaka Juventus s 2:0 i tako napravio veliki korak prema daljnjoj fazi natjecanja. Pobjedu Madriđanima svojim su pogotcima donijeli Jose Maria Gimenez (79') i Diego Godin (84'), a osim samih golova susret je obilježila i jedna scena koja se odvila uoči samog početka dvoboja na Wanda Metropolitano stadionu.

  Naime, za vrijeme intoniranja himne Lige prvaka francuski reprezentativac Antoine Griezmann našao se u centru pozornosti jer je u tim trenucima okrenuo leđa i u toj pozi dočekao kraj himne.

  Dio stranih medija navodi da se ovdje radi o bojkotu sjajnog napadača, ali nitko nije ulazio u detaljniju analizu koja bi objasnila zašto se on odlučio na taj potez. U prilog takvim tvrdnjama ide i činjenica da je Francuz prilikom izlaska na travnjak odlučio zaobići službeni logo natjecanja kroz koji su, za razliku od njega, prošli svi ostali igrači...

  Odgovor možda ovih dana dobijemo i od njega samoga ili pak UEFA-a koja bi vrlo lako mogla ispitati ovaj slučaj.

   

  Iz drugih medija