Screenshot
BAKLJADA I PJESMA U BERGAMU

VIDEO: POGLEDAJTE SPEKTAKULARNI DOČEK IGRAČA ATALANTE Gasperini nakon povijesnog uspjeha: 'Gol Šahtara u Zagrebu shvatili smo kao znak sudbine'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. prosinac 2019. 10:02

Totalna euforija vladala je u Bergamu sinoć nakon što su nogometaši Atalante na dramatičan način izborili plasman u osminu finala Lige prvaka.

Atalanta je slavljem nad Šahtarom u Harkivu (3:0), kombinirano s porazom Dinama od Manchester Cityja u Zagrebu (1:4) izborila drugo mjesto i nokaut fazu natjecanja, a po povratku u Bergamo navijači su im priredili spektakularan doček.

Igrači Atalante stigli su u Bergamu oko 2 sata ujutro, a njih oko 1500 ih se skupilo na dočeku. Zapaljene su baklje, vijorile su se zastave, orila se pjesma.

Upitan je Atalantin trener Gian Piero Gasperini u kojem je trenutku počeo vjerovati da njegova momčad može proći dalje budući je nakon prva tri kola imala nula bodova.

"Točno na pola puta jer je u drugoj utakmici u Zagrebu Dinamo remizirao sa Šahtarom. Shvatili smo Šahtarov gol za izjednačenje protiv Dinama u Zagrebu za 3:3 kao znak sudbine. Naravno da je i pobjeda Manchester Cityja u Zagrebu bila također jako važna", objasnio je Gasperini.

Koga Gasperini sada priželjkuje u osmini finala?

"Sve su jake momčadi i nije važno protiv koga igramo. Ne možemo izvući Juventus ili Manchester City, ali svi ostali su isto odlični. Jednostavno smo sretni što smo prošli."

Linker
20. travanj 2024 04:24