JAVIER SORIANO AFP
INTERNET SVE PAMTI

VIDEO: POJAVILA SE SNIMKA KOJU JE VRSALJKO EKSPRESNO OBRISAO Pogledajte što je Vatreni izvodio nakon rušenja europskog prvaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. veljača 2020. 17:44

Nogometaši madridskog Atletica svladali su Liverpool rezultatom 1:0 i na taj način Redsima nanijeli tek treći ovosezonski poraz u svim natjecanjima. Nakon Napolija u grupnoj fazi Lige prvaka, odnosno Aston Ville u četvrtfinalu engleskog Liga kupa, Colchonerosi su uspjeli neutralizirati posjed lopte i sve prilike uvjerljvog lidera Premier lige.

Nakon utakmice jednu snimku slavlja na svom je profilu na društvenim mrežama objavio hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko. Španjolski mediji bili su puni hvale na njegov nastup, naročito ih se dojmilo to kako je Vrsaljko zaustavio Sadia Manea kojeg je u jednom trenutku, potkraj prvog poluvremena gotovo natjerao na prekršaj za crveni karton.

Vrsaljko je međutim, iz samo njemu znanih razloga snimku kasnije izbrisao, premda, kao što ćete vidjeti, na njoj nema ništa sporno. Igrači Atletica u teretani, na biciklima slave i mašu majicama, a Vrsaljko vodi navijanje.

Iako je snimka izbrisana, nju je kasnije prenio španjolski El Chiringuito.

Linker
18. travanj 2024 06:10