Screenshot (Twitter)
A PROVUKAO SE BEZ KAZNE...

VIDEO: POTEZ KOJI JE ZGROZIO TRIBINE! KAPETAN REALA SE ISPRIČAO NAKON BRUTALNOG STARTA 'Nisam to trebao učiniti, nije mi te bila namjera ozlijediti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. studeni 2018. 14:08

Real Madrid je u četvrtom kolu Lige prvaka u gostima s visokih 5:0 razbio domaći Plzen, ali jedan potez Sergija Ramosa posebno je obilježio utakmicu koja se odigrala u srijedu navečer.

Kapetan Reala provukao se bez kazne nakon laktarenja kojim je u 15. minuti dvoboja razbio nos Milana Havela. Glavni sudac Deniz Aytekin i njegov pomoćnicu nisu reagirali na start španjolske zvijezde koja se u početku pravila kao da se ništa nije dogodilo.

"Pobjeda iz koje treba učiti i na temelju koje treba graditi. Nogomet vas uvijek nešto nauči i ja sam svjestan da nisam trebao onako uletjeti. Milane, nije mi te bila namjera ozlijediti, brzo se oporavi", poručio je Ramos preko Twittera i tako malo stišao kritike navijača koji su ga napali zbog brutalnog starta.

Madriđani nakon četiri utakmice skupine G imaju na vrhu tablice isti broj bodova kao i vodeća Roma (9). S druge strane, češki je klub na posljednjem mjestu iza moskovskog CSKA.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 01:57