screenshot
MOMCI U PLAVOM NISU BIRALI

VIDEO: PRAZNIK NOGOMETA PRETVORIO SE U PRAVU NOĆNU MORU Pogledajte kakav su horor doživjeli engleski navijači odmah po dolasku u Madrid!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. lipanj 2019. 13:51

Liverpool i Tottenham u Madridu u 21.00 sati igraju veliko finale Lige prvaka, a prvi navijači u grad su stigli još jučer.

Već se danima na ulicama glavnog grada Španjolske nalazi velik broj policajaca koji brinu da čitava priredba protekne u najboljem redu, ali sinoć su imali pune ruke posla, kako tvrde mediji na Otoku, potpuno neopotrebno.

Naime, kako prenose engleski mediji interventna policija upala je u jedan kafić u blizini glavnog madridskog trga Puerta del Sol gdje se nalazilo pedesetak navijača Tottenhama i krenula ih sve redom mlatiti, a u svojoj akciji nisu nikoga štedjeli.

- Mi smo se zabavljali, a onda su u jednom trenutku ušla dvojica policajaca i počeli udarati pendrecima po stolovima - prepričava jedan od navijača Spursa.

Navodno je čitav problem nastavo zbog jednog navijača koji se nalazio ispred lokala i pio, a policajac ga je odlučio potegnuti pendrekom.

Linker
24. travanj 2024 16:17