Chiellini
 REUTERS/Stringer / REUTERS
NE MOŽE SE POMIRITI

VIDEO: PRVO PORUČIO REALU DA SU KUPILI SUCA, A ONDA OPLEO I PO SVOJIMA 'Ovo je najveća pljačka koju sam doživio, ali jedna stvar mi nikako nije jasna'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. travanj 2018. 17:13

Jedan od 'najluđih' u redovima Juventusa nakon ispadanja u četvrtfinalu Lige prvaka od Real Madrida (3:1) definitivno je bio Giorgio Chiellini koji je na dosuđeni jedanaesterac Engleza Michaela Olivera rukama gestikluirao prema nogometašima 'kraljevskog kluba'. Talijan je svojim potezom htio 'pitati' koliko su platiti sucu da im dosudi penal u sudačkoj nadoknadi drugog dijela.

Ovime je svakako riskirao kaznu UEFE, ali da stvar bude gora po njega nije sve ostalo na terenu već je vidno iznerviran nastavio komentirati čitav slučaj i nakon utakmice.

- Ovo je najveća pljačka koju sam doživio u svojoj karijeri, ali nisam iznenađen. Prošle godine isto se dogodilo Bayernu, ovog puta nama. Tako to bude protiv Real Madrida. Trebali su se igrati produžeci, a govora o penalu nema. Ali jedna stvar mi nije jasna, ne mogu vjerovati da talijanski sudac za suce u UEFI kaže da stvari funkcioniraju dobro u Ligi prvaka - dotaknuo se na kraju i legendarnog talijanskog suca Pierluigija Colline.

Linker
23. travanj 2024 05:23