Screenshot: Youtube
UVIJEK SPREMAN NA ŠALU

VIDEO: REAKCIJA LOVRENOVOG TRENERA APSOLUTNI JE HIT Pogledajte kako je Klopp urnebesnim komentarom ždrijeba Lige prvaka nasmijao novinare

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. ožujak 2018. 15:58

Jedan od dva najzanimljivija četvrtfinalna para Lige prvaka svakako je okršaj Liverpoola i Manchester Cityja.

Liverpoolov menadžer Jürgen Klopp držao je presicu uoči subotnjeg premierligaškog sraza protiv Watforda na Anfieldu, a nije mogao izbjeći upit za komentar okršaja protiv Manchester Cityja, aktualnog premierligaškog lidera.

"Samo da vas podsjetim da u subotu igramo protiv Watforda", bila je prva reakcija Kloppa na pitanje, a onda je dao kratak komentar okršaja protiv Manchester Cityja.

"Nisam očekivao ništa, nisam ništa želio. U jednoj fazi se morao dogoditi susret s klubom iz iste zemlje. Mislim da je to ždrijeb iz snova za - navijače Manchester Uniteda", nasmijao je Klopp novinare na presici.

KLOPPOV KOMENTAR O MAN.CITYJU POGLEDAJTE OD 6.20

"Imamo zaista puno vremena da se pripremimo dotad i počet ću razmišljati o tim utakmicama kada dođe vrijeme. Znam da će biti teško. Dobra je stvar što će za Manchester City također biti teško. Vidio sam lice Txikija Begiristaina (sportski direktor Cityja, op.a.) i nije mi se činilo da slavi Božić i Uskrus istovremeno. Bit će to težak rad i to je dobro. Jer radi se o osam najboljih momčadi Europe i da je lako nešto bi bilo pogrešno", dodao je Nijemac.

"Znam da će doći trenutak kada ću se jako veseliti tim utakmicama, ali sada sam u 'filmu' zvanom Watford i već sam ljut. Zato jer sam prije par sekundi čuo da će Premierliga našu utakmicu s Evertonom staviti u 12.30 u subotu. Znam za zemlje u kojima pomiču cijelo kolo da njihove momčadi mogu igrati u pravoj formi, a mi u srijedu navečer igramo protic Manchester Cityja, a onda u subotu u 12.30 protiv Evertona tri dana kasnije. To nije cool, ali očito moramo to proći na teži način", zaključio je njemački strateg Liverpoola.

Podsjećamo, prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka se igraju 3. i 4. travnja, a uzvrati su 10. i 11. travnja.

Liverpool je gradski derbi protiv Evertona na Goodison Parku trebao igrati u nedjelju 8. travnja, ali je njihov susret naknadno pomaknut na dan ranije u raniji termin.

Linker
19. travanj 2024 08:33