Screenshot
NASTAO JE KAOS

VIDEO: RUŽNE SCENE IZ LIGE PRVAKA! HRVATSKI NAPADAČ NOGOM UDARIO SRBINA I ZARADIO IZRAVNI CRVENI Pogledajte uzavrele strasti nakon završetka utakmice

Piše: HinaObjavljeno: 29. kolovoz 2018. 02:32

Ovogodišnje izdanje Lige prvaka bit će bogatije za još jednog hrvatskog nogometaša, jer je Marko Livaja s AEK-om u Ateni odigrao 1:1 protiv mađarskog Vidija i obranio prednost stečenu u prvoj utakmici, a Ajax je s nepopularnih 0:0 na gostovanju kod kijevskog Dinama također ispunio svoju misiju i plasirao se u Ligu prvaka.

Marko Livaja je bio u početnom sastavu AEK-a i igrao do 84. minute, a utakmicu je obilježio ružnim potezom nakon njenog zavšetka kada je udario Srbina Danka Lazovića.

Iz objavljene snimke može se vidjeti kako se Lazović i Livaja unose jedan drugome u lice, nakon čega srpski nogometaš rukom odguruje Hrvata na što mu ovaj uzvraća udarcem nogom. Livaja je ubrzo dobio crveni karton zbog kojeg će propustiti barem start grupne faze.

SNIMKU SUKOBA POGLEDAJTE OVDJE

Što se tiče same utakmice, Grci su poveli iz kaznenog udarca u 48. minuti, a precizan realizator bio je Mantalos. U 57. minuti izjednačio je Nego, ali Mađari nisu uspjeli doći do drugog pogotka koji bi ih odveo u produžetak.

Poput zagrebačkog, ni kijevski Dinamo nije pred svojim navijačima uspio izvući rezultat koji bi ga odveo u Ligu prvaka. Ukrajinci još mogu biti i sretni s konačnih 0-0, jer je Ajax već u 14. minuti imao kazneni udarac, ali ga je Dušan Tadić propustio realizirati pogodivši vratnicu.

S obzirom da je u prvom dvoboju u Amsterdamu bilo 3-1 za Nizozemce, Ajax je izborio mjesto u Ligi prvaka, a Ukrajinci će zajedno sa zagrebačkim Dinamom u ždrijeb Europske lige.

Hrvatski reprezentativac Josip Pivarić odigrao je cijelu utakmicu u dresu kijevskog kluba.

U srijedu su na rasporedu preostale tri uzvratne utakmice 4. kola kvalifikacija Lige prvaka, a sastaju se PAOK - Benfica, Salzburg - C. zvezda i PSV - BATE. Svi dvoboji započinju u 21 sat.

Linker
19. travanj 2024 02:43