Srđan Vrančić/Cropix
RASPLET SKUPINE

VIDEO: 'ŠAHTAR DRUGI, DINAMO TREĆI!' Trener hit momčadi siguran da će modri igrati proljeće u Europi: 'Evo što će se dogoditi u Ukrajini'

Mislim da bi to bilo apsolutno zasluženo s obzirom na prikazano ove sezone. Stvarno bi bilo malo nepravedno da baš budu zadnji u grupi, a mislim da bi Europska liga bila po mjeri.
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 29. studeni 2019. 09:00

Dinamo je u Milanu u utorak odigrao najlošiju ovogodišnju utakmicu u Ligi prvaka, a porazom je kompromitirao šanse za velikim uspjehom, odnosno prolaskom u osminu finala elitnog europskog natjecanja.

Modri još uvijek imaju šanse za osvajanje drugog mjesta u skupini, a za to im treba pobjeda protiv Manchester Cityja u Maksimiru, a u isto vrijeme Atalanta ne smije izgubiti u gostima kod Šahtara.

Međutim, puno je izglednija varijanta po kojoj Dinamo osvaja treće mjesto i nastavlja svoj europski put u Europskoj ligi. Za takvo nešto Dinamu je potrebno da Atalanta ne pobijedi Šahtar, a u tom slučaju rezultat iz Maksimira nije važan.

Sergej Jakirović, trener Gorice, hit-momčadi HNL-a smatra će se taj scenarij dogoditi.

„Ne vjerujem da će Šahtar izgubiti od Atalante. Smatram da su Ukrajinci jako dobra momčad iako možda mi na našim prostorima gledamo 'ah, što će oni'. Oni godinama ulažu, to su milijarde eura, a smatram da će Šahtar čak i pobijediti Atalantu”, rekao je Jakirović u podcastu Sportskih novosti 'Dinamo u Ligi prvaka'.

Pogledajte kako je on objasnio zbog čega bi to bio i najpravedniji ishod:

Cijeli podcast 'Dinamo u Ligi prvaka' u kojem gostuju Petar Stojanović i Sergej Jakirović pogledajte ovdje:

Linker
25. travanj 2024 16:34