Boris Kovačev/Cropix
GUARDIOLINE KOMBINACIJE

VIDEO: 'SASTAV CITYJA? TO JE NEBITNO I NJIMA I NAMA!' Strijelac sjajnog gola protiv Šahtara objasnio zašto je svejedno kako će istrčati Englezi

Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 10. prosinac 2019. 23:12

Gostovanje u Zagrebu za Manchester City ne dolazi u najboljem trenutku. 'Građani' su u subotu izgubili još jednu prvenstvenu utakmicu, a četiri dana nakon Maksimira na rasporedu im je još jedan derbi.

Nakon što je Manchester United odnio bodove s Etihada (2:1), Manchester City je na zaostatku od 14 bodova u odnosu na prvoplasirani Liverpool i može se reći kako će momčad Pepa Guardiole teško do novog naslova prvaka Engleske. Dapače, sada im i drugoplasirani Leicester bježi 6 bodova, a stvari bi po njih mogle biti gore nakon nedjelje kada odlaze u goste kod Arsenala.

Kako je Manchester City osigurao prvo mjesto skupine C, tako se sve više špekulira hoće li Pep Guardiola u Zagrebu dati priliku igračima koji manje igraju i je li to šansa za Dinamo da dođe do boljeg rezultata. Gostujući u podcastu Sportskih novosti 'Dinamo u Ligu prvaka' veznjak Modrih Luka Ivanušec je dao svoje mišljenje o postavi koja će se suprotstaviti Dinamu u srijedu:

Pogledajte cijeli podcast u kojem gostuju Luka Ivanušec i Ilija Lončarević:

Linker
20. travanj 2024 06:52