screenshot youtube
JE LI CITY OŠTEĆEN?

VIDEO: SITUACIJA ZBOG KOJE BI NAVIJAČI CITYJA MOGLI DOBITI SLOM ŽIVACA Evo zbog čega je Guardiola 'napao' suca ispred tunela, pa završio na tribini

U uzvratnom susretu četvrtfinala Lige prvaka nogometaši Liverpoola u utorak su u gostima kod Manchester Cityja pobijedili sa 2-1, te su izborili plasmanu u polufinale, jer su i u prvoj utakmici slavili sa 3-0.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. travanj 2018. 23:49

Nakon što su Redsi na svojem Anfieldu upisali pobjedu 3:0, City je bio u poziciji da mora hvatati veliki zaostatak, a nije moglo bolje početi. Građani su već u drugoj minuti utakimice zatresli mrežu Liverpoola, točnije Jesus je bio strijelac, a do kraja poluvremena još su nekoliko puta opasno zaprijetili vratima Kariusa.

Možda i najbolja prilika stigla je pred sam kraj prvog dijela, u 42. minuti kada je vratar gostiju odbio jedan ubačaj u kazneni prostor, a nakon toga Millner igra posljednji loptom koja dolazi do Sanea koji s crte gura loptu u mrežu.

Ipak, sudac je iz nekog razloga podigao zastavicu i označio zaleđe. Situacija za raspravu definitivno, ali dojam je kako je španjolski sudac ovdje napravio veliku pogrešku na štetu Citya. Pep Guaridola je pokušao neke stvari objasniti suca prije odlaska u svlačionicu, ali ovaj ga je za 'nagradu' udaljio s klupe. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
25. travanj 2024 23:03