Screenshot

GLASAJTE U ANKETI

VIDEO: SLOVENAC KUMOVAO DRUGOM NAJBRŽEM GOLU U POVIJESTI LP Oko sokolovo je presudilo, što vi mislite: Je li penal za Liverpool ispravno dosuđen?

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 01.06.2019. u 22:42

 • Burno je počelo grandiozno finale Lige prvaka između Tottenhama i Liverpoola. Praktički u prvoj akciji Mane je pogodio Sissoka u ruku, a glavni sudac Slovenac Damir Skomina odmah je pokazao na 'bijelu točku'.

  Skočila je cijela klupa Spursa jer su Pocchetino i cijela momčad smatrali da tu nema govora o jedanaestercu, međutim slovenski se sudac nije dao pokolebati. Siguran realizator bio je Mohamad Salah koji je poentirao iz jedanaesterca nakon točno minute i 47 sekundi, a pedantni statističari izračunali su da je to drugi najbrži pogodak u finalima Lige prvaka.

  Rekord još uvijek drži kapetan Milana Paolo Maldini koji je u finalu 2005. protiv Liverpoola zabio pogodak nakon 50 sekundi utakmice.

   

  Najbrži gol u povijesti Lige prvaka zabio Nizozemac Roy Makayy koji je u dvoboju Bayerna i Real Madrida u ožujku 2007. zatresao mrežu 'Kraljevskog kluba' nakon svega 10 sekundi utakmice.

  HTV-ovo Oko sokolovo Mario Strahonja ovako je prokomentirao situaciju.

  "Sudac Skomina je dobro ušao u utakmicu i ovdje je dosudio ispravnu odluku. Radi se o ruci u krivoj poziciji. To je potvrdio i VAR i tu nema dvojbe", jasan je bio Strahonja.

  Presudite u anketi - je li sudac trebao pokazati na najstrožu kaznu?

   

  Iz drugih medija