screenshot
TEŠKA OZLJEDA

VIDEO: SNIMKA IZ DRUGOG KUTA SVE OTKRIVA! Velika nogometna zvijezda teško stradala vlastitom krivicom, pogledajte što se zapravo dogodilo

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. travanj 2019. 12:42

Nakon što je Tottenham bio bolji od Manchester Cityja u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, većina medija na Otoku bavi se ozljedom napadača Harryja Kanea koji je u 58. minuti morao napustiti igru. Naime, nakon jednog duela s Fabianom Delphom Kane je ostao ležati na zemlji i previjati se od bolova.

Na ponovljenoj snimci moglo se jasno vidjeti kako je Delph sasvim slučajno nagazio gležanj napadača nakon što je pokušao izbiti loptu. Kane je malo zakasnio sa svojim startom, a potom ga je suigrač iz reprezentacije zakačio po gležnju.

Ukoliko se pokaže da su stradali ligamenti Kane bi s terena mogao izbivati do kraja sezone što bi značilo velike probleme za ambicije Tottenhama, ali i englesku reprezentaciju. Većina navijača potpuno opravdano smatra kako Delph nije kriv za to što se dogodilo napadaču Spursa te kako je Kane nepotrebno i ušao u sami duel.

Istog mišljenja je i legenda engleskog nogometa i danske reprezentacije Peter Schmeichel.

- Čim je Kane spustio nogu, Delphova ga je poklopila. Fabian Delph nije učinio ništa krivo, Kane je sam kriv za ovo. Možda je problem malo i u terenu jer ovo je bila tek treća utakmica na ovom stadionu, a već smo mogli vidjeti nekoliko proklizavanja, ali, kad sve u svemu Kane se uopće nije trebo naći na tom mjestu. On je veliki radnik i uvijek ide sto posto, ali u ovom slučaju to je bilo potpuno nepotrebno.

Nakon utakmice o samoj ozljedi Kane kratko je progovorio i glavni strateg Spursa, Mauricio Pochettino.

- Ovo je jako, jako tužno. Bit će teško bez njega i jako će nam nedostajati, možda čak i do kraja sezone. Delphu sam nakon utakmice rekao da je imao sreće. Kada sam pogledao snimku to tehnički je crveni karton, ali nije imao nikakvu namjeru da ga ozljedi.

Linker
25. travanj 2024 13:16