Rafael Marchante / REUTERS
OSTALE UTAKMICE

VIDEO: ŠOK U MADRIDU! PRVAK ENGLESKE SRUŠIO ATLETICO U NADOKNADI Barcelona ponovno slavila autogolom! Katastrofa Benfice, uvjerljivi Manchester United

Piše: HinaObjavljeno: 28. rujan 2017. 01:19

Barcelona je u Lisabonu pobijedila Sporting 1-0, a presudio je autogol Coatesa u 49. minuti. Luiz Suarez je pucao glavom, a domaći stoper skrenuo loptu u vlastitu mrežu. Ivan Rakitić je odigrao cijeli susret.

Na ljestvici vodi Barcelona sa šest bodova, Juventus i Sporting imaju po tri boda, a Olympiacos je na nuli.

U skupini A Manchester United je upisao nova tri boda pobijedivši u Moskvi CSKA 4-1. Sve je bilo gotovo nakon prvog poluvremena u kojem je United zabio tri gola, a strijelci su bili Romel Lukaku (4, 27) i Anthony Martial (19-11m). U nastavku susreta među strijelce se upisao i Hernik Mhitarjan (57), a poraz domaćina ublažio je Kučajev u 90. minuti.

United je ovom utakmicom još jednom potvrdio kako voli igrati u Moskvi u kojoj nikada nije izgubio, a igrao je osam puta. 'Crveni vragovi' su u Moskvi i osvojili Ligu prvaka 2008.

Basel je u drugom susretu 'razbio' Benficu 5-0. Domaćin je odigrao fantastično prvo poluvrijeme stigavši do prednosti 2-0 golovima Michaela Langa (2) i Dimitrija Oberlina (20). Basel je pobjedu osigurao u 60. minuti golom Rickyja van Wolfswinkela iz kaznenog udarca. U 69. minuti svoj drugi gol je zabio Oberlin, da bi u 77. minuti Riveros zabio za 5-0. Očajnu večer portugalskog velikana zaokružio je Andre Almeida koji je u 63. minuti isključen zbog oštrog prekršaja.

Na ljestvici vodi ManU sa šest bodova, Basel i CSKA imaju po tri boda, dok je Benfica na začelju bez bodova.

U skupini C Chelsea je u Madridu porazio Atletico 2-1, premda je domaćin vodio na poluvremenu. Bio je to prvi Atleticov domaći poraz u LP u posljednjih 11 utakmica, te prvi domaći poraz od Engleza u 12 susreta.

Antoine Griezmann je doveo domaćine do prednosti iz kaznenog udarca u 40. minuti. Izjednačio je Alvaro Morata u 60. minuti, a pobjedu 'Bluesima' donio je Batshuayji u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Gosti su mogli do gola i u 11. minuti, no Hazardov udarac sa 18 metara je završio u okviru gola. Šime Vrsaljko nije nastupio za Atletico.

U ranije odigranom susretu iz ove skupine Roma je u Bakuu pobijedila Karabag 2-1 ostvarivši prvu pobjedu u skupini. Na ljestvici vodi Chelsea sa šest bodova, Roma ima četiri, Atletico Madrid jedan, a na začelju je Karabag bez bodova.

Linker
17. travanj 2024 06:51