REUTERS/Michaela Rehle
POZNATO OSAM PUTNIKA DALJE

VIDEO: SPEKTAKULARNA GOLIJADA U MÜNCHENU Bayern pobijedio PSG, ali nije došao do čuda, bivši dinamovac skrivio Celticov poraz

Nogometaši Bayerna pobijedio su kod kuće PSG s 3:1 u derbiju 6. kola skupine B Lige prvaka, ali prvo mjesto u skupini osvojili su Parižani koji su u prvoj međusobnoj utakmici slavili doma s 3:0.
Piše: HinaObjavljeno: 05. prosinac 2017. 12:55

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka Bayern je u Munchenu pobijedio PSG 3-1, ali je pariški sastav osvojio prvo mjesto u skupini B jer je u prvom susretu slavio 3-0.

I prije zadnjeg kola PSG i Bayern su prošli dalje, a u međusobnom susretu u Munchenu borili su se za prvo mjesto u skupini.

PSG je uoči utakmice imao tri boda više i u prvom susretu je pobijedio Bayern 3-0, a u slučaju istog broja bodova gledaju se međusobni ogledi.

Bayern je sjajno ušao u susret. Bavarci su poveli u 8. minuti golom Roberta Lewandowskog, a u 37. minuti je Corentin Tolisso zabio za 2-0. Kylain Mbappe je u 50. minuti smanjio rezultat, no Tolisso je u 69. minuti zabio za 3-1 i tako vratio nadu domaćinu. Međutim, do kraja susreta više nije bilo golova.

U drugom susretu Anderlecht je u Glasgowu pobijedio Celtic 1-0, ali to mu nije bilo dovoljno za osvajanje trećeg mjesta, jer su Škoti u prvom susretu pobijedili 3-0. Pobjednika je odlučio autogol Joze Šimunovića u 62. minuti. Celtic seli u Europsku ligu, a za Belgijance je priča završila.

Liga prvaka, skupina B, rezultati:

Bayern - PSG 3:1 (Lewandowski 8', Tolisso 37', 69' / Mbappe 50')

Celtic - Anderlecht 0:1 (Šimunović 62')

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 16:16