screenshot
SVAKA ČAST MAJSTORE

VIDEO: SVI PRIČAJU O ZVIJEZDAMA, A NITKO NIJE PRIMJETIO POTEZ KOJI JE 'ZAKUHAO' STVAR NA ANFIELDU 'Za ovo ga treba nagraditi ulaznicom za finale!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. svibanj 2019. 14:51

Senzacionalna pobjeda Liverpoola u uzvratnoj utakmici Lige prvaka protiv Barcelone (4;0), koju neki opisuju kao nešto najbolje u modernoj eri nogometa, omogućila im je da nadoknade zaostatak od 0-3 iz prve utakmice polufinala i da opet dođu u finale najelitnijeg europskog klupskog natjecanja.

Iako su zaigrali bez tri standardna igrača, Salaha, Firmina i Keite, Kloppovi džokeri pružili su sjajnu partiju i tako srušili Messija i društvo na Anfieldu. Dva pogotka postigli su Origi i Wijnaldum, a svjetski mediji posebno su se raspisali o drugom pogotku Belgijanca u 70. minuti susreta.

Mladi engleski reprezenatitvac Alexander-Arnold ekspresno je izveo jedan udarac iz kuta i na sopavanju uhvatio čitavu obranu Katalonaca, a napadač Redsa nije imao težak posao te je iz blizine pospremio loptu u mrežu za pogodak koji je odveo Engleze u veliko finale.

Dan nakon velike pobjede bivši škotski trener i nogometaš Graeme Souness uočio je još jedan zanimljivi detalj priliom spoemnutog pootka, a to je ponašanje mladog skupljača lopti. Istina, Alexander-Arnold je odlično uočio zbivanja u kaznenom prostoru, ali da nije tako brzo dobio loptu vjerojatno od čitave priče ne bi bilo ništa.

Souness je u javljanju iz studija Virgin Medije također kazao kako bi 'mladića za ovaj potez trebalo nagraditi s dvije sezonske ulaznice i ulaznicama za finale Lige prvaka.'

Linker
25. travanj 2024 05:32