Soccer Football - Champions League - Group C - Manchester City v GNK Dinamo Zagreb - Etihad Stadium, Manchester, Britain - October 1, 2019 Manchester City's Sergio Aguero in action with GNK Dinamo Zagreb's Dominik Livakovic and Emir Dilaver REUTERS/Andrew Yates
REUTERS

NAJOPASNIJI ŠUTERI

VIDEO: 'TAJ ČOVJEK IMA TOP U NOGAMA!' Najbolji hrvatski vratar otkrio tko ima najbolji udarac među Vatrenima, u Dinamu izdvojio četvoricu

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 05.10.2019. u 13:14

 • Dominik Livaković prvi je golman Dinama i hrvatske reprezentacije, ove je sezone u velikoj formi, njegove obrane u Ligi prvaka, osobito šanse koje je briljantno 'skinuo' Zapati i Agueru, prepričavaju se još danima nakon utakmica.

  Stoga je 'Livi', kako ga zovu u Dinamovoj svlačionici, u ovom trenutku najkompetentniji sugovornik za procjenu tko ima najbolji udarac među hrvatskim nogometašima. Sa šutevima suigrača iz Maksimira morati se boriti svaki dan, a za Vatrene je branio šest puta, od lipnja je prvi Dalićev izbor, branit će i u Splitu protiv Mađara te u Cardiffu kontra Balea i društva.

  Zadranin je u našem podcastu spremno izdvojio četvoricu igrača Dinama, među reprezentativcima je spomenuo trojicu, jednom se posebno naklonio: 'Taj čovjek ima top u nogama!' Pogledajte o kome je riječ:

   

  Cijeli podcast pogledajte ovdje:

   

  Iz drugih medija