Boris Kovačev/Cropix
OSJETNI HENDIKEP

VIDEO: TKO ĆE LOVITI PEPOVE NAPADAČE? 'Dinamo ima peh, od četvorice koji to mogu samo je jedan 'živ', a tu je i problem s Ademijem...'

Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 09. prosinac 2019. 21:36

Koga će Nenad Bjelica postaviti na stopersko mjesto u utakmici sezone protiv Manchester Cityja? Dinamo u srijedu traže novi put u europsko proljeće, bilo kroz Ligu prvaka, bilo kroz Europsku ligu, a Bjelica ima velika probleme pri slaganju obrambenog dijela momčadi.

Podsjetimo, Dinamo će u ovoj utakmici igrati bez tri važna igrača – Dino Perić i Kevin Theophile-Catherine su suspendirani, a Marin Leovac ima zdravstvenih problema pa će Bjelica za najvažniju utakmicu sezone morati smisliti nova rješenja.

Na prvenstvenoj utakmici protiv Varaždina poziciju u obrani zauzeo je kapetan Arijan Ademi, a dojam je kako će se Bjelica za to rješenje odlučiti i protiv Manchester Cityja. No, još uvijek postoje i druge kombinacije, a o njima se naveliko raspravlja u sportskoj javnosti. Naš poznati trener Ilija Lončarević nije želio ulaziti u špekulacije tko će igrati na stoperskoj poziciji za Dinamo na ovoj utakmici niti hoće li Bjelica igrati s trojicom ili četvoricom u obrani, ali je naglasio jednu stvar kod selekcije kadra:

„Teško je reći da su trener ili Dinamova struka pogriješili što nisu angažirali još jednog stopera, dakle da ih pet imaju. To je peh da je od njih četvorice samo jedan 'ostao živ'. Možda je, kad se Lešković teže ozlijedio, bilo vremena da se angažira još jedan stoper”, rekao je Lončarević u podcastu Sportskih novosti 'Dinamo u Ligi prvaka'.

Lončarević ima još jednu zamjerku u selekciji Dinamovog kadra:

Pogledajte cijeli podcast u kojem gostuju Luka Ivanušec i Ilija Lončarević:

Linker
20. travanj 2024 00:17