screenshot
RIJEČ TRENERA

VIDEO: TRENER MLADIH DINAMOVACA ŽALI ZA PROPUŠTENIM, ALI JE PONOSAN NA HRABRU PARTIJU 'Uzeli smo krvavi bod koji je mirisao na nešto više'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. listopad 2019. 17:03

Mlada momčad Dinama je u trećem kolu juniorske Lige prvaka u Harkivu odigrala 1-1 sa Šahtarom i tako barem privremeno skočila na vrh tablice. Izabranici Igora Jovičevića su većinu susreta bili bolja momčad na terenu i ostaje žal što nisu ugrabili puni plijen.

Šahtar je poveo u 50. minuti golom Artema Bondarenka iz jedanaesterca, a samo pet minuta kasnije izjednačio je Niko Janković. Šahtar je od 65. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Daniel Ehbudzhuo, a do kraja susreta valja izdvojiti još dvije velike prilike za Modre, ali Špioš u oba navrata nije bio precizan.

VIDEO: Tomo Ničota

Nakon utakmice trener Igor Jovičević je kazao:

- Nogomet nekada ode na drugu stranu, ali u Manchesteru smo trpili, mogao je i tamo otići rezultat na drug stranu, pa 'ajde, možda nam se malo to vratilo. Ali, dobro smo igrali, pokazali smo da smo dobra momčad, bili smo agresivni u prvom dijelu i nismo im dali da nam dođu do gola. Imali smo inicijativu i šanse, šteta da nismo bili malo lucidniji u toj završnici. Sačekat ćemo ih za 14 dana u Zagrebu, vjerovat ćemo i tada u pobjedu kao što je to bilo i danas. Kako god bilo, vani je bod-bod. Moramo biti zadovoljni zbog toga, ali i imidža koji smo ostavili. U njihovom domu gdje su oni TOP, pogotovo u ovom dijelu Europe. Imaju najbolje što se može kupiti. Sve u svemu ne mmogu biti zadovljan toliko s rezultatom koliko s imidžom.

Bila je tvrda utakmica s puno jakih duela.

- Isitna, vidim da ima tu i razbijenih glava, ali to je tako kad se bacaš na glavu. Nekad niti to nije garancija da ćeš doći do pobjede. Uzeli smo krvavi bod koji je mirisao na nešto više.

Linker
23. travanj 2024 13:00