screenshot Twitter
KOMIČNA SITUACIJA

VIDEO: TRENUTAK KADA JE STADION PRASNUO U SMIJEH, A RONALDO DOBIO SLOM ŽIVACA Svi su ga vidjeli kako trese mrežu, a onda je na teren utrčao navijač

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. svibanj 2018. 01:08

Nogometaši Reala osvojili su Ligu prvaka nakon što su u finalu u Kijevu slavili protiv Liverpoola s 3-1 (0-0). Realu je to rekordni 13. naslov europskog prvaka i treći zaredom, dok je Liverpool ostao na pet naslova.

Bila je to utakmica s pregršt zanimljivih događaja, od pogotka Garetha Balea kojim je zadivio nogometni svijet, pa do neviđenih pogrešaka vratara Kariusa koje su uvelike pomogle 'kraljevskom klubu' da stignu do nove titule u Ligi prvaka.

Valja istaknuti kako je Liverpool još u prvom poluvremenu ostao bez svojeg najboljeg igrača Mohameda Salaha koji je zbog ozljede ramena morao napustiti teren.

Osim spomenutih detalja također valja istaknuti i jedan šaljivi trenutak koji se dogodio u samoj završnici kada se Cristiano Ronaldo našao u sjajnoj situaciji za postizanje pogotka, ali ga je u tome omeo navijač koji je uspio utrčati na teren. Da stvar bude smješnija riječ je o navijaču 'kraljevskog kluba'. Osiguranje ga je u konačnici iznjelo s terena, a Potrugalac je ostao bez pogotka.

Linker
24. travanj 2024 03:45