Epsilon/Getty Images
'TEŠKO JE OPISATI KAKO SE OSJEĆAM'

VIDEO: VLAŠIĆ I DRUŠTVO DO KRAJA RAZOTKRILI REALOVE MLADE ZVIJEZDE, LEGENDA OGORČENA 'Sada se pokazalo da nisu dostojni Realove momčadi!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. prosinac 2018. 11:43

Najbolji svjetski nogometaš, kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, s klupe je gledao jednu od najvećih blamaža u povijesti madridskog Reala! Moskovski je CSKA projurio Madridom svladavši Modrićev klub čak 3:0, što je najteži domaći poraz Reala u povijesti u europskim natjecanjima, dok je za moskovski klub to ipak bila samo Pirova pobjeda.

Real je i prije posljednjeg kola bio siguran prvi, Roma sigurna druga, a bila je otvorena ta borba za treću poziciju. Na kraju su Viktoria i CSKA imali isti broj bodova, ali zbog boljeg omjera u međusobnim dvobojima (2:2, 2:1), što je prvi kriterij u natjecanjima pod Uefinom ingerencijom (u Fifinim je, pak, natjecanjima, prvi kriterij bolja gol-razlika), Česi su zasjeli na treće mjesto...

Skupo je Realov trener Santiago Solari platio rotaciju u momčadi i odmaranje ključnih igrača. Rusima je, naime, sučelio sastav bez čak sedmorice standardnih igrača (Varane, Carvajal, Vazquez, Modrić, Bale, Ceballos i Sergio Ramos) i taj Real nije bio ni nalik Realu...

"Igrao sam s momčadi punom mladih igrača", rekao je Solari koji je napravio sedam promjena u odnosu na sastav koji je istrčao protiv Huesce u posljednjem kolu Primere kada je Real pobijedio 1:0.

"Htio sam da šansu dobiju neki igrači kojima treba minutaža i iskustvo. Drugi su igrači lakše ozlijeđeni, neki su još nedovoljno oporavljeni, a želio sam i odmoriti one koji mi trebaju na duže staze u raznim natjecanjima.", izjavio je i dodao:

"Znam da život nije put posut ružama, a osim toga svaka ruža ima trnje. Ne sviđa nam se ovaj rezultat, zaista smo htjeli utakmicu završiti pobjedom.", zaključio je ovu neslavnu večer Santiago Solari.

Još oštriji bio je jedan od senatora, Dani Carvajal.

"Prije tri tjedna se pričalo da bi mladi igrači koji su stasali u Realu mogli zaigrati za prvu momčad. Ali sada se pokazalo da nisu dostojni prve momčadi Reala. Frustrirani smo zbog ovog poraza, ali na kraju smo prvi u skupini i to je najvažnije", rekao je Carvajal.

Trener CSKA Viktor Gončarenko dvaput je srušio Real i ispao iz Europe.

"Teško je opisati kako se osjećam. U dvije utakmice smo svladali Real, osvojili smo sedam bodova, ali naš je europski put završen! No, sami smo krivi za to, ali u svakom ćemo slučaju nakon ove spektakularne pobjede radosni dočekati dolazeće blagdane".

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 10:54