JAVIER SORIANO AFP
REAKCIJE NAKON VELIKE UTAKMICE

VRSALJKO I DRUŠTVO SLAVE, BIVŠI PRVACI TUGUJU! ATLETICOV ENGLEZ OTKRIO PLAN ZA UNIŠTENJE LIVERPOOLA Namjera nam je bila frustrirati ih, to smo željeli

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. ožujak 2020. 01:12

Veliko je iznenađenje napravio Atletico na Anfieldu i porazio Liverpool rezultatom 3:2 nakon produžetka. Nakon utakmice u mix-zoni se pojavio Marcos Llorente, junak, strijelac dva pogotka za Colchonerose u dodanom vremenu.

- Nemamo osobnih granica preko kojih ne možemo ići. U našim redovima nije bilo nikakve patnje, mada smo znali gdje smo i protiv koga igramo. Branili smo se svojim životima, a kad svi idemo u jednom smjeru, uspjeh ne može izostati. Ne mogu opisati kako se trenutno osjećam. Toliko smo to željeli. Napravili smo fantastičan posao - prenosi Llorenteovu izjavu službena stranica UEFA-e.

Sky Sports pak donosi mišljenje Jordana Hendersona, kapetana Liverpooola.

- Jako smo razočarani, iako ne mogu reći da smo odigrali lošu utakmicu. Imali smo dobar intenzitet napada, išlo nam je dobro, ali nipošto nisam zadovoljan načinom na kojeg smo primali golove. Ovo je bio dokaz da te svaka pogreška skupo košta. Oblak je bio sjajan, a mi smo stvorili toliko prilika za "ubiti" utakmicu, što na kraju nismo uspjeli - poručuje Henderson.

Rekao je Liverpoolov igrač ponešto i o igri njihovih suparnika.

- To su oni, oni tako igraju protiv svih. Teško ih je nadigrati do kraja, teško ih je pobijediti. Moramo biti iskreni i reći da smo napravili puno, ali nije išlo..

Javio se nakon utakmice za UEFA-u i Kieran Trippier, engleski reprezentativac u redovima madridskog Atletica.

- Liverpool je kod kuće vrlo snažan, no mi smo znali da ćemo dočekati svoje prilike, a to se i dogodilo. Bili smo sjajni u realizaciji kada je to trebalo biti. Znali smo da će biti jako teško, morali smo ostati čvrsti, a namjera nam je bila obranom frustrirati Liverpool - kazao je Trippier.

Za englesku TV-postaju BT Sport, nositelje prava za prijenose Lige prvaka na Otoku, javio se i trener Liverpoola Jurgen Klopp.

- Teško mi je naći riječi za ovakav poraz. Odigrali smo dobru utakmicu, ponosan sam na svoje dečke. Imali smo nekih sjajnih trenutaka u posljednje dvije godine, ali danas je svaka odlučujuća stvar i događaj išao protiv nas. Primili smo golove kakve ne smijiemo primati. Drugi gol smo zabili pet minuta prekasno, dogodio se tek u produžetku - kazao je među ostalim Klopp.

Linker
19. travanj 2024 12:37