Reuters / Darren Staples Livepic
BITKA ZA PRESTIŽNU NAGRADU

VRUĆA TEMA O MODRIĆU I RONALDU PODIJELILA SVLAČIONICU U MADRIDU Španjolac Luku nahvalio kao nitko dosad, dok Brazilac ima nešto drugačije mišljenje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. rujan 2018. 15:24

Igrači Real Madrida u srijedu navečer su s 3:0 na Santiago Bernabeu svladali Romu i na impresivan način krenuli u obranu Europske titule.

Jedan od najistaknutijih pojedinaca u redovima 'Kraljeva' bio je hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji se istaknuo u nekoliko situacija, a posebno u onoj kada je asistirao Garethu Baleu za drugi pogodak njegove ekipe.

Kvalitetan nastup Vatrenog prepoznali su i navijači koji su ga uz ovacije pozdravili kada je napuštao travnjak u 81. minuti.

"Lukica Zlatna lopta (Lukita Balon de oro), Lukica Zlatna lopta", odjekivalo je stadionom dok je izlazio pa pljeskom odzdravljao navijačima.

"Ponosan sam što publika i suigrači traže tu nagradu za mene, no nisam opsjednut njome. Važna je momčad, kolektivni rezultat. Osvojim li nagradu bit će to jako dobro, bit ću iznimno zadovoljan, no ne dobijem li ju, nema veze. Život će se nastaviti", komentirao je Modrić temu o prestižnoj nagradi.

No što misle njegovi suigrači, zaslužuje li Luka tu titulu?

Prema onome što se moglo čuti nakon utakmice, čini se da su mišljenja podijeljena.

"Lukina godina bila je spektakularna, ali ja bih dao tu nagradu Cristianu Ronaldu jer je bio najbolji tijekom prošle sezone", mišljena je Casemiro.

S druge strane za Isca nema dvojbe - Modrić zaslužuje legendarni Ballon d'Or!

"On nam toliko toga daje u svakoj utakmici. On je naš temelj. Nadam se da svi možemo biti na njegovoj razini. Modrić zaslužuje Ballon d'Or, on je jedinstven igrač", izjavio je Španjolac čije izjave prenosi ugledni AS.

Linker
26. travanj 2024 20:49