REUTERS/Dylan Martinez
ODAPEO OTROVNU STRELICU PREMA JUVEU

ZAKULISNE IGRE U LIGI PRVAKA Tottenhamov menadžer otkrio detalj koji je kamerama promaknuo: 'Vidio sam ih u tunelu kako su pritisnuli suca'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2018. 19:25

Dok u Juventusu slave prolaz u četvrtfinale Lige prvaka u Tottenhamu se ne mire sa činjenicom da su propustili veliku priliku.

Nakon 2:2 u Torinu u prvoj utakmici osmine finala, Tottenham je u uzvratu na Wembleyju ispustio vodstvo 1:0, primili su dva gola u samo tri minute i na kraju su ispali iz natjecanja.

U razgovoru za The Telegraph menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino tvrdi da se na stadionu događalo puno stvari koje kamere nisu uhvatile , a da su mogle utjecati na utakmicu. Konkretno, Pochettino tvrdi da su Juventusovi čelnici Andrea Agnelli i Beppe Marotta bili u tunelu na poluvremenu susreta i da su pritiskali suca Szymona Marciniaka.

SVE GOLOVE S UTAKMICE TOTTENHAM - JUVENTUS POGLEDAJTE OVDJE

"Prije utakmice u tunelu je bio Agnelli, nakon utakmice bili su Agnelli i Marotta. Vidio sam na poluvremenu kako su pritisnuli suca. To su mali detalji, ali mogu vam puno pomoći u ovakvim utakmicama u kojima obje momčadi mogu pobijesiti. Vjerujem da takvi detalji klubu mogu pomoći da postignu što želi", objasnio je Pochettino.

"Ovo je golema lekcija za nas, ne samo na travnjaku, nego i izvan njega. Kada želite pobjedu, potrebna vam je pomoć od svih. Jer ako pogledate statistiku u obje utakmice, Tottenham je bio puno bolja momčad", dodao je Tottenhamov menadžer.

Linker
24. travanj 2024 08:14