Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
POGLED UNAPRIJED

'ŽELIM DINAMO, TO BI BIO SPEKTAKL ZA NAVIJAČE I UTAKMICE 21. STOLJEĆA' Izjava nogometaša Crvene zvezde glasno je odjeknula u regiji

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. kolovoz 2019. 14:04

Radovan Pankov, nogometaš Crvene zvezde, izjavio je za srpske medije kako priželjkuje sraz protiv Dinama u Ligi prvaka.

Dok Dinamo u playoff rundi Lige prvaka igra protiv norveškog Rosenborga, Crvenu zvezdu čekaju ogledi protiv Young Boysa. Srpski 24-godišnji napadač pun je optimizma i već gleda unaprijed, prema potencijalnom okršaju protiv hrvatskog prvaka u grupnoj fazi Lige prvaka. Dakako, ako oba kluba prođu u playoffu i ždrijeb ih spoji zajedno u skupini.

"Volio bih da smo Dinamo izvukli i ranije, u trećem pretkolu ili play-offu. Volim te velike utakmice, a s njima bi sigurno bila posebna. Moguće da bi to bile i utakmice 21. stoljeća. Dvije utakmice s njima u Zagrebu i Beogradu, to bi bio spektakl za navijače", rekao je Pankov za Kurir.

Screenshot: Youtube
Radovan Pankov

"Dinamo bi baš bio protivnik po mjeri za grupnu fazu, bila bi to borba za treće mjesto koje je sasvim dohvatljivo, što znači igranje Europske lige u nokaut-fazi. Bolje je imati Dinamo, nekog protiv koga možeš igrati i boriti se za treće mjesto nego skupinu smrti kao prošle godine", objasnio je Pankov, dodavši kako bi pored Dinama u skupini volio nekog od španjolskih velikana Barcelonu ili Real, te Juventus ili Inter od talijanskih klubova.

Linker
20. travanj 2024 14:15