Reuters/John Sibley
VRAĆA SE NAKON PET GODINA

ŽESTOKE KRITIKE NA RAČUN VELIKE ZVIJEZDE ZAKUHALE UZVRAT U LP Kako će Anfield nakon ovoga dočekati nekadašnjeg junaka? 'Ponašao se poput štakora'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. svibanj 2019. 14:15

Liverpool i Barcelona večeras će (21.00) na Anfieldu igrati uzvratni susret polufinala Lige prvaka. Katalonci na 'Otok' stižu s visokom prednošću od 3:0, a njihov novi okršaj s engleskim velikanom dodatno je svojim izjavama začinio bivši igrač 'Redsa' John Aldridge.

Naime, Aldridge je u izjavama za irski Independent žestoko kritizirao Luisa Suareza koji je prije Barcelone nosio upravo dres Liverpoola. Urugvajca je napao da ne poštuje svoj bivši klub, a njegovo ponašanje iz prve utakmice opisao je kao podmuklo i neprihvatljivo.

"Ponašao se poput štakora, bilo je to u potpunosti neprimjereno. Čak mu ni ne zamjeram toliko na proslavi gola protiv kluba čiji je dres nosio, što se mene tiče ne treba se praviti da nije uzbuđen zbog pogotka u velikoj utakmici, ali zamjeram mu na neprihvatljivom ponašanju u pojedinim situacijama. Igračima Liverpoola se unosio u lice, padao je svaki put kada bi bio u blizini nekoga i tako pokušavao iznuditi kartone i slobodne udarce. Njegovo ponašanje je bilo podmuklo i poprilično gadno. On je u toj utakmici predstavljao sve ono što su ljudi govorili dok je bio u Engleskoj, a tada su ga iz Liverpoola branili", izjavio je Aldridge, ali nije se zaustavio samo na tome:

"Svi znamo da je on lik koji bi pregazio svoju baku da zbije pogodak. Jednostavno moraš imati poštovanje prema onima koji su bili dobri prema tebi u prošlosti..."

REUTERS/Sergio Perez
REUTERS

Podsjetimo, Suarez je u prvoj utakmici na Camp Nouu prvi načeo svoj bivši klub pogotkom u 26., a potom je i asistirao Messiju za 2:0 u 75. minuti.

Večerašnja utakmica označit će za Suareza povratak na Anfield nakon dugih pet godina. Kakav će biti doček? To ćemo tek vidjeti, no on je sam još jučer izjavio da više očekuje doček pljeskom nego zvižducima.

"Bit će čudan osjećaj istrčati na Anfield, a da nisam u Liverpoolovom dresu. Postignem li gol protiv Liverpoola, ovdje neću slaviti na isti način", obećao je Suarez.

Linker
19. travanj 2024 15:15