Wolfgang Rattay / REUTERS
ZIZOU SJAJI OD SREĆE

ZIDANE U 'SEDMOM NEBU' NAKON VELIKE POBJEDE U DORTMUNDU 'Bili smo briljantni, mogli smo zabiti još golova! Ronaldo, Bale, Modrić... Svi izvanredni!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. rujan 2017. 01:48

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka aktualni europski prvak Real Madrid je konačno, tek u sedmom međusobnom susretu u Njemačkoj, pobijedio Borussiju u Dortmundu.

Završilo je 3:1, a u trijumfu je asistencijom za treći gol sudjelovao i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

"Bila je to naša sjajna utakmica. Odlično smo otvorili i bili odlični cijelo prvo poluvrijeme. Imali smo malih poteškoća na otvaranju drugog poluvremena, ali onda smo bili savršeni do samog kraja", rekao je trener Reala, Zinedine Zidane pa dodao:

"Mogli smo zabiti još golova jer je bilo dovoljno prilika, ali najvažnije je bilo zabiti više od našeg protivnika i to smo napravili. Sretan sam zbog Cristiana, opet! Oduševljen sam zbog njega i zbog Balea. Vezni red je bio briljantan. Modrić i Kroos su bili izvanredni. Ponavljam, bila je to naša briljantna utakmica", oduševljeno je izgovarao Zidane odmah nakon utakmice i dodao kako ozljeda Garetha Balea nije strašna i kako ga je izvadio više radi predostrožnosti.

Linker
20. travanj 2024 14:47