REUTERS/Charles Platiau
BOLNICA U SVLAČIONICI

KRIZA TRESE REDOVE PSG-A, U ISTOJ UTAKMICI OSTALI BEZ TROJICE IGRAČA Francuski prvak desetkovan, evo koliko bi Mbappe trebao izbivati

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. kolovoz 2019. 15:14

Kriza je pogodila redove francuskog nogometnog prvaka PSG-a.

U nedjeljnoj utakmici francuskog prvenstva protiv Toulousea ozlijedila su se čak trojica igrača, Kylian Mbappe, Edinson Cavani i Abdou Diallo.

Cavani je zamijenen samo nakon 14 minuta igre zbog ozljede prepona, Mbappeu je stradao bedreni mišić lijeve noge, dok je Diallo nastradao u zračnom duelu i dobio je neugodan udarac u lice. Dakako, najteže navijačima PSG-a pada ozljeda brzonogog Mpappea, a Le Parisien tvrdi da će izbivati tri do četiri tjedna. To znači da će između ostaloga propustiti i dvije kvalifikacijske utakmice francuske reprezentacije za Euro protiv Albanije i Andore, ali i otvarajući nastup sezone u Ligi prvaka.

Od početka sezone PSG su pogodili brojni problemi s ozlijeđenim igračima. Na listi ozlijeđenih tako se nalaze Herrera, Kehrer, Draxler, Diallo, Cavani i Mbappe.

Upitan kako je moguće da je toliko ozljeda pogodilo njegovu momčad trener PSG-a Thomas Tuchel je komentirao: 'To je jednostavno previše. Tražimo odgovore i rješenja'.

A valja podsjetiti i da Neymar ne igra od početka sezone zbog nezadovoljstva i 'natezanja' s upravom oko transfera...

Linker
23. travanj 2024 21:46