REUTERS
KONAČNO JE SVE OBJASNIO

'MA OVO JE ŽALOSNO!' RAZOČARANI NEYMAR ZABIO GOLČINU VIKENDA PA OGORČEN PORUČIO VLASTITIM NAVIJAČIMA: 'Ovo je prvi i posljednji put da se javljam!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. rujan 2019. 00:30

Brazilski čarobnjak Neymar u velikom se stilu vratio u momčad PSG-a. Francuski se prvak mučio s 18. momčadi na ljestvici Strasbourgom sve do sudačke nadoknade kada je zablistao brazilski nogometaš.

'Škaricama' je na asistenciju Abdoua Dialla fantastično pogodio mrežu i donio Parižanima nova tri boda. Bio je to prvi Neymarov nastup za PSG ove sezone nakon što je tijekom ljetnog prijelaznog roka inzistirao na odlasku iz kluba.

"Svi su znali da želim otići i ja sam tu bio sasvim jasan. Ne želim ulaziti u detalje jer bi to moglo utjecati na neke ljude. Ali ja sam i dalje nogometaš PSG-a i moja je namjera da budem sretan na terenu", poručio je Brazilac.

"Svaki sam put naglašavao da nemam ništa protiv PSG-a ili protiv navijača. Ako se ne osjećaš dobro na poslu, potražit ćeš novi. Nije to nikad bilo protiv kluba, bili su to isključivo osobni razlozi. Imao sam svoje razloge zašto želim otići, jasno sam dao do znanja da to jako želim, dao sam sve od sebe, međutim na kraju me nisu htjeli pustiti. To je jednostavno nešto što se nije ostvarilo. Ovo je prvi i posljednji put da javno progovaram o tome zato što odsad nadalje razmišljam isključivo o PSG-u. Ovdje sam i igrat ću najbolje što mogu, igrat ću da pomognem PSG-u. Što se zviždanja navijača tiče, smatram da je to žalosno. No sada barem znam da će svaki put kada ću igrati na domaćem terenu biti kao da igram u gostima. Navijači bi trebali navijati i bodriti klub 90 minuta, a ne zviždati igračima", zaključio je Neymar.

Linker
16. travanj 2024 13:29