REUTERS/Regis Duvignau
U SVOM STILU

NAJVEĆI BUNTOVNIK SVJETSKOG NOGOMETA OPET BRILJIRA 'Navijači su vam kao žene, s njima se posvađate i ne pričate, ali sve se brzo vrati na staro'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. rujan 2019. 10:53

Malo je na terenu, malo u nekoj od ambulanti, a malo i na sudu. Zvuči kao predložak rasporeda nemalog broja nogometaša. Travnjak je mjesto gdje igraju, u nekoj od medicinskih ustanova su zbog čestih ozljeda nažalost isto tako vrlo često... A pravosudni organi? I oni s njima imaju sve više posla. Opet, nažalost.

Jedan od takvih je i Neymar Jr. Vlasnik titule svjetskog rekordera po pitanju plaćene odštete za njegove nogometaške usluge od strane jednog kluba zadovoljava sva tri kriterija. Igra, vratio se nakon ozlijede i u tri utakmice za svoj PSG zabio jednaku količinu pogodaka.

Baš je njegovim golom u subotu ostvarena pobjeda Parižana na gostovanju kod Žirondinaca u Bordeauxu. Zabio je brazilac na Mbappeovu asistenciju dvadeset minuta prije kraja pa su se PSG-ovi nogometaši opet osamili na vrhu ljestvice francuskog prvenstva.

Bilo je zanimljivo čuti što Neymar misli nakon utakmice, a zanimljivih rečenica nije nedostajalo. Upitan za komentar o tome da su mu navijači opet zviždali, rekao je:

Soccer Football - Ligue 1 - Paris St Germain v RC Strasbourg - Parc des Princes, Paris, France - September 14, 2019  Paris St Germain's Neymar looks on    REUTERS/Gonzalo Fuentes
REUTERS/Gonzalo Fuentes

- Od sada ću valjda svaku utakmicu igrati kao da sam na gostovanju. Nije da nisam navikao na to da mi se zviždi i da me se vrijeđa, pa to nije ništa novo.

Bio je blizu povratka u Barcelonu ovoga ljeta, nije mu se isprva svidjelo to što će morati ostati, čak je i otvoreno negodovao. Sada je, veli, to iza njega.

- Znam da je to navijačima bilo teško prihvatiti. Ipak, ja sam igrač ovog kluba. Uostalom, s navijačima vam je kao sa ženama. Posvađate se, ne pričate s njom jedno vrijeme, a onda se sve vrati na staro - zaokružio je Neymar.

Linker
19. travanj 2024 02:06