Soccer Football - Ligue 1 - Bordeaux v Paris St Germain - Matmut Atlantique, Bordeaux, France - September 28, 2019 Paris St Germain's Neymar reacts REUTERS/Regis Duvignau - RC1EA5E8CC10
REUTERS/Regis Duvignau

U SVOM STILU

NAJVEĆI BUNTOVNIK SVJETSKOG NOGOMETA OPET BRILJIRA 'Navijači su vam kao žene, s njima se posvađate i ne pričate, ali sve se brzo vrati na staro'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 29.09.2019. u 08:53

 • Malo je na terenu, malo u nekoj od ambulanti, a malo i na sudu. Zvuči kao predložak rasporeda nemalog broja nogometaša. Travnjak je mjesto gdje igraju, u nekoj od medicinskih ustanova su zbog čestih ozljeda nažalost isto tako vrlo često... A pravosudni organi? I oni s njima imaju sve više posla. Opet, nažalost.

  Jedan od takvih je i Neymar Jr. Vlasnik titule svjetskog rekordera po pitanju plaćene odštete za njegove nogometaške usluge od strane jednog kluba zadovoljava sva tri kriterija. Igra, vratio se nakon ozlijede i u tri utakmice za svoj PSG zabio jednaku količinu pogodaka.

  Baš je njegovim golom u subotu ostvarena pobjeda Parižana na gostovanju kod Žirondinaca u Bordeauxu. Zabio je brazilac na Mbappeovu asistenciju dvadeset minuta prije kraja pa su se PSG-ovi nogometaši opet osamili na vrhu ljestvice francuskog prvenstva.

  Bilo je zanimljivo čuti što Neymar misli nakon utakmice, a zanimljivih rečenica nije nedostajalo. Upitan za komentar o tome da su mu navijači opet zviždali, rekao je:

  Soccer Football - Ligue 1 - Paris St Germain v RC Strasbourg - Parc des Princes, Paris, France - September 14, 2019 Paris St Germain's Neymar looks on REUTERS/Gonzalo Fuentes
  REUTERS/Gonzalo Fuentes
   

  - Od sada ću valjda svaku utakmicu igrati kao da sam na gostovanju. Nije da nisam navikao na to da mi se zviždi i da me se vrijeđa, pa to nije ništa novo.

  Bio je blizu povratka u Barcelonu ovoga ljeta, nije mu se isprva svidjelo to što će morati ostati, čak je i otvoreno negodovao. Sada je, veli, to iza njega.

  - Znam da je to navijačima bilo teško prihvatiti. Ipak, ja sam igrač ovog kluba. Uostalom, s navijačima vam je kao sa ženama. Posvađate se, ne pričate s njom jedno vrijeme, a onda se sve vrati na staro - zaokružio je Neymar.

  Iz drugih medija