PASCAL PAVANI AFP
PORAZ I OZLJEDA

STVARNO NEMA SREĆE: LOVRE KALINIĆ SE OZLIJEDIO U HRVATSKOM OKRŠAJU Sve je za njegovu momčad išlo odlično do kobnog trenutka i izlaska iz igre...

U dvoboju 24. kola Francuske lige Marseille je na svom Velodromeu pobijedio Toulouse s 1-0, a na utakmici ozlijedio se hrvatski reprezentativni vratar Lovre Kalinić.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. veljača 2020. 22:04

Hrvatski vratar Lovre Kalinić i njegov Toulouse bili su u subotu na novom velikom iskušenju, jer su otišli u goste drugoplasiranom Marseilleu u čijem je početnom sastavu bio Duje Ćaleta-Car.

Sve je za Kalinićevu momčad išlo odlično do 36. minute, bilo je 0:0 kad je nova jedinica Toulousea morala napustiti igru. Kalinić se primio za bolni bedreni mišić lijeve noge i napustio travnjak. Utakmica je završila rezultatom 1:0 za domaćina, Ćaleta-Car i suigrači bez poraza su od listopada prošle godine.

U nedjelju je na rasporedu veliki derbi francuskog prvenstva, Paris Saint Germain ugostit će na Parku prinčeva Lyon. Domaćin će biti bez jedne od svojih najvećih zvijezdi, Brazilca Neymara.

"Neymar, Marquinhos i Thiago Silva vratili su se treninzima, ali Lyon ipak za njih dolazi prerano", poručio je trener pariške momčadi Thomas Tuchel.

Marseille je drugi s 49 bodova, devet manje od vodećeg PSG-a i devet više od trećeg Lilea, dok je Toulouse ostao zadnji s 13 bodova.

Linker
26. travanj 2024 09:20