FRANCK FIFE AFP
PIŠU FRANCUZI

USLIJED GLOBALNE KRIZE I PREKIDA SVOG NOGOMETA JEDAN OD NAJBOGATIJIH KLUBOVA SVIJETA MIJENJA TRENERA Neymaru i društvu stiže vrlo ugledno ime!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. ožujak 2020. 16:13

Uslijed prekida svih sportskih natjecanja diljem svijeta u PSG-u, francuskom nogometnom prvaku, tako su se bacili u potragu za novim trenerom.

Francuski mediji tako pišu da je odabir pao na Massimiliana Allegrija koji bi lako mogao zamijeniti Thomasa Tuchela jednom kada se sezona završi.

Sportski direktor pariškog kluba Leonardo navodno je veliki Allegrijev poklonik i volio bi da 52-godišnji Talijan da sjedne na klupu.

Allegri je bez posla od kraja prošle sezone kada je napustio Juventus s kojim je osvojio četiri 'scudetta', te dogurao do dva finala Lige prvaka. PSG je ove godine vodeći u francuskom prvenstvu i dogurao je do četvrtfinala Lige prvaka, ali usprkos tome čelni ljudi kluba nisu potpuno zadovoljni njegovim radom.

TURIN, ITALY - JANUARY 21:  Head coach Massimiliano Allegri of Juventus looks on during the Serie A match between Juventus and Chievo at Allianz Stadium on January 21, 2019 in Turin, Italy.  (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images)
Tullio M. Puglia/Getty Images / Getty Images
Allegri

Linker
17. travanj 2024 12:48